neděle 11. září 2016

Střípky z víkendu

Konec víkendu mi připomíná, co jsem všechno plánovala stihnout a nestihla. Třeba to také tak máte. Na víkend se těším, že si odpočinu, načerpám sílu a ve výsledku mě spíše vycucne. Ale přesto jsem něco málo také stihla.
Objevila jsem u nás krásný obchůdek s výtvarnými potřebami, kde prodávají i látky, nitě a vše potřebné pro šití. Moc mě nadchla jednoduchá bílá látka s decentními ornamenty v šedé a modré barvě. Koupila jsem si jen kousek na zkoušku, původně jsem plánovala ušít obal na papírové kapesníčky, ale nakonec z toho je polštář. Přemýšlím o ušití závěsů, protože se prostě tohohle vzoru nemůžu nabažit.
Také jsem si koupila pár krásných kousků úpletu Wendy. Potřebuju pro syna ušít nějaká trička a pyžamo do školky.


 Zkusila jsem ušít boxerky podle střihu od Budilky, kde je i fotonávod. Vyšly mi moc pěkně, jen příště udělám delší sed, jsou to takové bokovky. Ale mám radost, že jsem zase vyzkoušela něco nového.


Zvládla jsem i pyžamo, ale nějak jsem nevychytala výstřih, který je zbytečně velký. Potřebuju někde sehnat pořádný střih na tričko. Kalhoty jsem šila podle legínků z burdy a je to ideální pro našeho hubeňoura.



A taky něco z naší podzimní zahrádky. Letos jsem poprvé měla mrkev a petržel. Řepu jsem vytrhávala postupně, tak už mi zbyly jen dvě. Všechno už je zpracováno v mrazáku. Teď se těším na šípky, které určitě nějak využiju a schovám na zimu.


Ale jo, něco jsem přece jen stihla. Byl to horký a vyčerpávající víkend a u šicího stroje je to opravdu náročné, ale alespoň je za mnou něco vidět.
Tak vzhůru do nového pracovního týdne.
Lorein

1 komentář:

  1. BK8 Sports Betting | Best Bitcoin Sportsbook Online | VSiN
    Sports betting has arrived to South leovegas Africa and it's bk8 now available to bet on sports. Read about 바카라 사이트 the best online betting sites around by our experts.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...